Som i glansdagene under andre verdenskrig gikk flyalarmen av på på nytt! Med ett raskt blikk over rommet konstaterte jeg høylydt og i vantro; I´M FUCKED!

Vekkerklokkens blodrøde tall lyste mot meg og tegnet et ganske uhyggelig bilde. Før brøkdelen av et sekund hadde passert, hadde hjernen min sendt tusenvis av impulser ut i alle kanaler, i søken etter en fornuftig respons. Samtlige returnerte tomhendte hjem. Selv med et tett lag sovegugg i øyekroken fantes det ingen tvil i verden om at katastrofen hadde skjedd. En forsovelse av dimensjoner var et faktum. En lang rekke scenarioer raste gjennom hodet. Alt fra å løpe naken til jobb, til å få sparken på stedet der jeg entret lokalet altfor altfor sent med håret til alle kanter.. Tallene på vekkerklokken viste at det var 11 minutter til jeg skulle være på jobb.

Men det som virkelig gjør dette til en lei affære.. Jeg begynte på jobb klokken 14:00 i dag. Klokken var altså 13:49 da dramatikken utspant seg. De påfølgende minuttene husker jeg like godt som den første kvelden, på det første russetreffet på Tryvann… Mørke. Når man leker med snooze-knappen, får man som fortjent.. Det er tryggere å slippe seg fra et fly.

Klærne kom nå på, og jeg fikk nå snubla foran kameraet..

3-4 minutter etter sjokkåpning på dagen…

Når jeg endelig kommer til meg selv, sitter jeg i en bil, dundrende avgårde i en voldsom fart. Bil, sving! Fotgjenger, STOPP! Klutsj, fri, første, kløtsj, gass, hjuplspinn, GO! Overvåkningskameraer i området har fanget opp dette. (Mamma, ->scroll raskt ned<-)

via GIPHY

Hjulene skrek da jeg vrengte inn på parkeringsplassen. Jeg kunne høre kjeven til til han som stod utenfor og røyket snappe ut av ledd da jeg passerte han i slik fart at røyken flagra opp i barten hans. På en uendelig stor parkeringsplass er det selvsagt ledig. Lengst vekk. Inne i hjørnet. 

Klokken 14:01 stod jeg noe så sinnsykt andpusten inne på kontoret. 12 minutter etter å ha vært i dyp søvn. Det må være personlig rekord tror jeg… 

En ellers rolig dag. 

Les om dagens stormfulle opplevelse HER! 🙂 

Legg igjen en kommentar :)