Dagene der det var digg å være syk, så man kunne slippe skolen er long gone..

Å henge hjemme på dagtid er det kjedeligste jeg vet om.. Særlig når man ikke orker å gjøre noe fornuftig heller. Det eneste jeg vil er å spenne på meg skia, og gå meg en lang tur. Da hadde kroppen drept meg, og latt meg ligge der ute til skrekk og advarsel. Fikk du ikke med deg innlegget om den blodige turen på legevakta i går? Da anbefaler jeg på det sterkeste at du oppdaterer deg på det HER. På face oppdateres det om flotte løyper og perfekt forhold. Her sitter jeg. En ting er helt sikkert; i kveld skal jeg trøstespise taco til jeg kaster opp. Kanskje pizza. Hmm.. Burger kunne vært digg. Nei, det må bli taco. Eller pizza.

Vel, en fordel med å kjede seg er jo at man desperat forsøker å finne på noe å gjøre, som ikke krever all verdens energi. Det er tre ting i livet som gjør det aktuelt å rydde. 
1) Når man leser til en eksamen
2) Når man har invitert en jente hjem på første (potensielt andre) date
3) Når man kjeder livet av seg fordi man er syk og dulter hjemme hele dagen..

Så; Hva dette innlegget handler om videre kommer kanskje ikke som noen gedigen bombe. Vårrengjøringen er herved unnagjort. Nå kan 17. mai bare komme. Hvert fall på rommet mitt. 

Dette er nå det jeg har levd med den siste tiden; Det var på høy tid å gjøre noe med det! 

Enter: Støvsugeren fra helvete! En hybelkaninspisende drapsmaskin. En støvets kryptonitt. 

Med sin kraftige motor og lange hals slukte den i seg forferdelighetene på null komma niks! I tett samarbeid med en virvelvind av en ryddegutt, ble dette i grunn rett så bra! Det er egentlig ikke så gærent å bare få det gjort. Når sant skal sies, trives jeg litt bedre der inne nå. Det er kanskje på tide å høre litt på mammas råd. Hennes tunge har visst talt klokt i alle disse år, det må vites.

Digg å være ferdig. Da er det som med maling av hus, en god stund til neste gang! 

For flere innlegg om alt og ingenting, se linkene under for å følge meg på facebook! 😉 

God helg til alle der ute! Vi prekas på!! 

-xoxo-

Legg igjen en kommentar :)