Shares 0

I dag var det endelig sol og plussgrader. Da drar man på stranda.

Man vet aldri hvor lenge sommeren i Norge varer. Da er det dumt å ikke benytte seg av muligheten når den byr seg. Årets første strandtur er gjennomført!

Ferdig på jobb 13.00, og sola stod høyt. Det var bare å komme seg hjem og pakke strandbagen 😀

Nå vel – det var kanskje ikke så mange som hadde samme ideen som meg, men alene var jeg ikke. Jeg velger å tro at vi var den harde kjerne, som liker å nyte livet, som hadde samlet oss. Hadde det ikke vært for temperaturen i luften, og frosten i bakken, hadde dette blitt en legendarisk dag på stranda. Det kan virke som de andre rundt meg hadde tittet på gradestokken før de la ut på strandtur. Ved ankomst ble jeg umiddelbart skadelidende av en flau bris fra nordvest.

LES OGSÅ “Det var alltid et hårete prosjekt. Det måtte gå på trynet. Jeg gir opp!

Men hva gjør vel det, når solen skinner, og fuglene kvitrer? 😀 Bare å få dratt av seg de klærne!

Det gikk ikke lange tiden før de andre solbaderne stimlet til for å kommentere den noe tidlige strand-debuten. Vi var enige om at det var en flott dag.

LES OGSÅ “Jeg fikk jobben! Mitt første blogg-oppdrag er i boks!

Jeg hadde en ekkel følelse av at vannet kanskje ikke var kommet helt opp i 23 grader enda, som egentlig er temperaturen jeg sikter etter før jeg er helt komfortabel. Det er kanskje ikke så rart, i og med at gradestokken kun målte 11 grader i lufta. Vinden dro nok dette ned ett hakk. Kanskje rundt 5 grader. Men er man på stranda er det to ting som hører med- bading og iskrem. 

Men av alle verdens ting var is-sjappa stengt!! En aldri så liten skandale, spør du meg. På en dag som denne. Vel, du kan stenge sjappa, men du kan ikke stenge havet!

Nå skal jeg innrømme at jeg kanskje ikke kom under med hele kroppen i dag – men det var ikke så langt unna. Jeg er ca 183 høy, så neste gang skal jeg forsøke å få de siste 182 nedi også.

Alt i alt må jeg si meg strålende fornøyd med dagens tur. En form for dukkert, masse sol, litt sand i øyet og lukten av saltvann. Helt ypperlig det. Verdt å gjenta.

Litt farge fikk jeg også! 🙂

Legg igjen en kommentar :)