Shares 0

Det var den største norske invasjonen av Nordbysenteret noensinne. Det var umulig å komme seg frem. Det er fakta. På bildet kan du tydelig se folkemengdene. 

Rundt klokken 13.00 passerte vi riksgrensen, og entret det store utland. Corsaen til bestefar gikk på maksimalt turtall. På girkula var “sport”-funksjonen aktivert, og verden raste forbi i flere hundre kilometer i timen. Under panseret jobbet en kraftig 1.2 liters bensinmotor for full maskin mens småstein terroriserte understellet på det grønne, tyske tyttebæret. Agendaen var klokkeklar – Kaffe i Strømstad, rekke systembolaget før 15 og tømme Nordbysenteret for flesk, koteletter og sjokolade.

LES OGSÅ: De tok blodet mitt!

Når vi kom til utlandet møtte vi resten av familien og festen kunne starte. 

Nordbysenteret på en lørdag er egentlig et dødfødt prosjekt. Når man bor i et land der karbonadedeig koster 150,- kiloen, er det ikke rart at det er folkevandring over grensen i helgene. Når de ansatte oftere enn ikke snakker norsk, og det tidvis er tomt for svensk veksel i kassene, skjønner du at dette monsteret av et kjøpesenter ikke er “the go-to mall” for svenskene selv. Her er det blåøyde nordmenn som regjerer. Det var minst 1,5 million nordmenn på MaxiMat i går. Jeg lover. 

Bilde: Memecrunch

Og alle sauene er ute etter det samme.. – Billig flesk, godteri, alkohol og tobakk. Og mannsterke som vi dukket opp, seks i tallet, bevæpnet til tennene med handlevogner, handlelister og fulle kredittkort var vi sjefssauene selv! Banet oss frem, ville i blikket. Han som forsøkte å strekke seg etter den siste svinekammen i ferskvaredisken, fikk som fortjent. Pappa og bestefar holdt, vi andre slo og rev. Hans livløse kropp ble liggende igjen til skrekk og advarsel, for de som skulle leke med tanken på å snyte oss for et godt tilbud..

Bilde: Black sheep

Vel, over til noe annet! 😀 

Søster og bror hadde bursdag for en uke siden, og nachspielet skulle tas i Halden, på verdens beste italienske restaurant. Den er det. Jeg lover. Jeg ville aldri løyet om noe sånt. Jeg har den største respekten for alle. Og en skyhøy IQ. Blandt de høyeste iq´ene uansett hvilket rom jeg er i. 

Men for real; Pizza Della Casa og Pasta Della Casa der.. Perfeksjon!! En perfekt lørdag, og en perfekt helg. Nydelig. 

LES OGSÅ: De kastet meg ut fra jobb!

Klar for jobb i morgen..? Jaja, klart det 😀 

-xoxo-

 

Legg igjen en kommentar :)