Luften fylles av hvite baroner. Deres klagesang vekker en fuktig og kjølig verden til liv. Måkenes konstante tilstedeværelse, kombinert med solens røde morgenlys kan bare bety én ting. Sommeren banker på døren.

Med sol kommer liv. Med liv kommer lyd. Lyden av fugler, båter, mennesker i parkene og kjøtt som freser på grillen. Fargene vender tilbake til vinterbleke fjes. Knopper skyter frem på trærne, og erstatter hva vinteren har lagt død bak seg.

Jakkene blir tynnere, og snart byttes bukser med shorts og kjoler. Det er en fantastisk tid vi har i vente.

SJEKK UT Instagram 

LES OGSÅ “Sommern er her! Jeg dro på stranda!

Snart blir café-besøkene erstattet av pils på brygga. Støvlettenes regjeringstid er forbi. Converse og flipp flopps skal på ny få sine korte måneder i rampelyset, før høsten rammer oss som den pleier. Brutalt, og uten forvarsel. For min del markerer dette starten på longboard-sesongen.

Terapi på øverste hylle

Dra hvor du vil, og kjøp de flotteste og dyreste spa-ferier hvor som helst! Det er fortsatt svært lite som kan måle seg med å slenge seg på brettet etter en lang dag på jobb, med kamera i hånd, og suse gjennom byen, på jakt etter et digg sted å nyte solnedgangen! Solen i fjeset, og vinden i ryggen. Gli langs Tønsberg brygge på vei mot helg. Sette seg ned og bare ta en halvtime og se. På det økende myldret av båter som stimler inn og ut av havna. Høre luftens hvite mordere jakte. Vel vitende om at jeg selv skal være på de samme båtene om bare noen uker. I ført ingenting annet enn en frekk, liten, blå badeshorts. Kanskje en kald en i høyra.

Shit – Snart er nok en vinter unnagjort. Snart er nok en sommer her.

Og for en sommer det skal bli!!

Legg igjen en kommentar :)