Én uke inn, og en plan begynner sakte å forme seg.. Men..

Hele forrige uke var det kveldsjobbing. Den ultimate mulighet for å komme seg opp tidlig og la solen stryke vinterbleke kinn. Mulighetene uendelige. Spenne på seg skia og ta en tur ut i skog og mark. En lang spasertur langs vannet med bare et kamera og musikk på øret. Den fantastiske følelsen av å puste inn crisp, kald og ren vinterluft. Store røde roser i trynet. Kanskje trene til den store gullmedaljen? Anlegge et steinhardt vaskebrett. 

Vel og bra. Men faen. Skal jeg ha noen som helst sjans til å oppnå den store drømmen om å leve et liv på rømmen er det en helt vesentlig ting som må på plass først. JEG MÅ KOMME MEG OPP FRA SENGA!! 

I dag satt jeg i lunsjen og så utover fjorden mens jeg gaflet i meg gårsdagens middag. Det var noe merkelig med vannet. Det var en lang hvit stripe over hele, og den siktet seg liksom inn mot øynene mine. Det var noe ubehagelig. Øyelokkene ble smale og mysete. Du skjønner.. Jeg har ikke sett dagslys på en stund. Nærmere bestemt 10 dager. Og solen? Så forferdelig mye lys på en gang. Uvant kost. Jeg har kost meg i ly av mørket.

Trøtt, lite søvn. Døgne er ikke hva det en gang var

Natt til i går var det bare å innse at søvnen ikke ville finne meg. Ikke hadde jeg planer om å finne den heller. Vi har en grei enighet der. Og alt gikk bra, helt til klokken passerte 06:00… Da var det 45 min til varmtvannstanken skulle tømmes og håret kjemmes. Å døgne er ikke hva det en gang var. 

 

Dagen i dag har vært mildt sagt slitsom. Nå sitter jeg her med duct tape på øyelokkene for å holde ut en liten time til før jeg gir meg hen til fantasiland. Men det gjør meg svært lite, for jeg benytter hvert minste ledige minutt (så fremt jeg er våken da…) til å planlegge eventyret som ligger forut. Og akkurat der har jeg hatt en helt sinnsyk a-ha-opplevelse! Jeg har vel aldri planlagt så mye som en middag i mitt liv, og tatt ting stort sett som de kommer. Det har jo resultert i mye rart, for så vidt. Men etter å ha jobbet litt strukturert med å sette opp en plan for tiden fremover, har jeg oppdaget at ting faller på plass av seg selv. Jeg har brukt eksempler fra noen av de beste på planlegging, og da skjer ting. Og de skjer fort. Den siste uka har uten tvil vært den mest produktive jeg har hatt på lenge. Ja, kanskje noensinne. Noen av tipsene jeg har brukt vil nok komme godt med for de aller fleste! Eget innlegg om det i morgen 😀 

En relativt voksen sum er allerede satt av til sparing, bloggen har fått et indre skjønnhetsløft og drømmen om å starte eget selskap begynner sakte men sikkert å forflytte seg fra å være en idé, til et reelt prosjekt. Nå står grovjobben igjen med en del praktiske ting og litt finpuss på forretningsidé. Men shiiiit. I would never know! 

Fortsatt ikke fått med deg hva jeg planlegger for? Ta en titt på innlegget der jeg lanserer prosjekt; Reise verden rundt- og leve av det- HER.

Til neste gang kan du kose deg med disse mesterverkene!! 

-xoxo-

Legg igjen en kommentar :)