Shares 0

Er pc-en eller macen full? Ikke gira på å slette filere? Er du lei av å drasse rundt på en ekstra ekstern harddisk? Løsningen er her!

Tar man mye bilder, bruker mye store programmer og laster ned en film i ny og ne blir macen fort full. Den forferdelige selekteringsprosessen over hvilke filer som er de heldige som får bli med videre er like kjedelig, og tøff, hver eneste gang. Gamle bilder, filmer og minner må vekk. For de aller fleste er løsningen en ekstern harddisk. En harddisk som henger og slenger på siden av maskinen, og alltid er i veien. Særlig når man jobber på en laptop.

Vel – jeg har funnet løsningen! Og den er like enkel som den er genial! Aldri mer trenger du tenke på å bære med deg en ekstra harddisk overalt du drar.

Alt du trenger er litt dobbeltsidig teip, og litt borrelås!

 1. Legg litt dobbeltsidig teip i to striper på baksiden av maskinen, og litt på baksiden av harddisken din.
 2. klipp til noen biter med borrelås, og press hardt mot teipen. (Sørg for at bitene er like lange, og at sidene som faktisk fester seg, vender mot hverandre)
 3. Fest harddisken til laptopen
 4. Bruk en strips til å samle overflødig ledning i en knute eller lignende, og VOILÁ!

Nå har du en montert harddisk på maskinen din, som lett kan tas av ved behov, eller byttes når den en gang i fremtiden skulle bli full!

Og det beste av alt? Dette koster samlet kanskje 150,-. Alt kan kjøpes på Clas Ohlson 😀 (Harddisken koster selvsagt mer da 😉 )

Nå trenger du aldri å bekymre deg for full mac eller pc noen gang igjen! ^^

 • Reply Arne 16/02/2017 at 9:46 pm

  Herlig, ekte MacGyver stil!

  Anbefaler forøvrig dropbox, der får du 1 TB lagring for 99kr i mnd og du slipper å være redd for å miste filene dine om noe skulle skje med harddisken 🙂

  • Reply andreaskeland 16/02/2017 at 9:48 pm

   Ja du sier noe! ? hehe, men ser tøffere ut med disken på da!^^

  Legg igjen en kommentar :)