Shares 0

Blææh

Okei, så var dag én av dette lille sirkuset av et prosjekt unnagjort..! 

Rekasjonene har ikke latt vente på seg etter innlegget i går 😉  Ekstremt mange hyggelige meldinger i dag fra folk som gleder seg til å følge med. Takk for støtten. Kanskje artigst var det å forsøke å berolige en svært overrasket mor som nærmest hadde satt frokosten i halsen da hun fikk servert nyheten via bloggen i dag morges. – Ta det helt med ro, alt under kontroll! Nesten. 

Moder natur hadde sitt å si om det hele hun også. Som takk for å ha brukt hele natten på å drømme seg vekk til et liv der jeg styrer egen tid, og reiser rundt, kom en aldri så liten reality check i det øyeblikket jeg tråkket utenfor døra i dag. Alle stormers bestemor hadde bestemt seg for at planen om å komme seg ut av “ni til fire”-tilværelsen skulle effektiviseres, og det litt brennkvikt. 

For hvert skritt jeg tok frem, ble jeg blåst fire tilbake.. Regnet pisket mot meg i 30 lange minutter til jobb. Det er jo tross alt januar, hvorfor skulle jeg ikke forvente 3 grader, pissregn og stiv kuling..? Vel. Siste lyskryss før jeg er fremme. Rødt lys. Stor varebil. Stor fart. Stor sølepytt. Mye gestikulering. 

Det er langt til hvite strender akkurat nå. Men; nu kör vi! 

Månedene fremover blir sykt spennende! 

-xoxo-

Legg igjen en kommentar :)