Shares 0

Så var endelig fredagen her!! Det er som kjent min absolutte favoritt-dag i uka! Og det er jeg nok ikke helt alene om? 😉 

Herlighet, jeg tror jeg har gjort en monstertabbe her i livet..! Jeg bestemte meg for å reise for tidlig. Jeg gikk ut for tidlig. Jeg skulle ventet.. Målet er altfor langt frem, og jeg sliter med å vente :p Når hjernen først er innstilt på å gjøre noe, følger kroppen fort etter. Det er derfor laaangt frem til dagen jeg setter meg på toget, flyet, tuk-tuk´en eller hvilket fremkomstmiddel det nå blir, og drar av gårde!

Det er så himla mange steder å velge mellom, og jeg girer meg opp, opp, opp! Ser på bilder, videoer og leser om alle verdens fantastiske steder. På Youtube og Facebook følger jeg det som er av reisebloggere, vloggere, magasiner og journalister. Hva skal man velge liksom? Noe av det dummeste var kanskje å inngå en lang mail-korrespondanse med en av landets soleklart beste og mest profilerte reisebloggere. En som lever livet jeg vil leve. Jeg blir så fryktelig utålmodig..! Vi prater om livsstil, kamerautstyr og livet på farta. Herlig, herlig, herlig! =)

Hvis du skulle dratt av gårde, hva ville vært ditt første reisemål, og hvorfor? Legg gjerne igjen forslag under.. Jeg trenger tips 😀

Det finnes nok å velge i, ja!

Det har gått i ett denne uka, med utfordringer på jobb, og en fantastisk dag med foredrag og Oslo-tur på tirsdag! Det jeg digger aller mest med sånne dager, er at det er en forsmak på hva som kommer. Å jobbe “remote”. Jeg elsker det, men det tærer på! Da er det viktig at livet ellers ikke byr på for mange uroligheter 😉 Og akkurat det har det vært litt av i det siste, med sykdom og litt på jobb.. Det merkes! Kjenner jeg trenger en pause fra sånt stress. Det forstyrrer så mye. Ingenting major, men nok til å vippe en litt av pinnen. Som ufaglært arbeidskraft blir man tidvis kastet litt rundt der det er behov 😉 Det er ingen optimal situasjon!

Men jeg elsker å kunne jobbe på egenhånd, med bare macen og en kaffe foran meg. Og litt musikk på øret. Da løper liksom kreativiteten fritt. Det er digg. Og akkurat DET skal det bli mye av i tiden fremover 😀 Om ikke altfor lenge hvert fall… 😉

Så planleggingen er godt i gang, og ukene raser av gårde! For hver dag som går, nærmer alt seg!

Fremtidens kamera

Jeg nevnte i forrige innlegg, “Forsinket til foredrag- 300 elever satt og ventet” at jeg hadde funnet drømmekameraet..! Og herregud – hva kan man si. Siden jeg allerede mentalt er et sted langt ute på en øy, på kritthvite strender, brukte jeg halvannen time på Japan foto på Byporten i Oslo. De folka der kan sine greier altså! Og det er tredje gang jeg på en JF-butikk står så lenge! De kan ikke få nok ros. Folk som prater om det de elsker engasjerer. Ferdig snakka. Dessuten er de råe på pris. Hver gang jeg sjekker på prisjakt.no, kommer de ut blant de beste. Kvalitet all the way.

Fremtidens kamera – Canon M5!

Dette kameraet har ALT! Bra video, (som kommer til å bli en viktig del av denne bloggen om ikke altfor lenge 😉 ), fantastisk autofokus, vendbar lcd-skjerm for selfies og andre bloggrelaterte bilder og er kompatibelt med det aller meste av Canon sine objektiver. For meg som har en stadig økende interesse for fotografi, er dette blant de villeste kameraene jeg har sett. Det er lite som holder dette tilbake ift et fullblods speilrefleks, men er vesentlig mye mindre. At autofokusen også kan låses på et fjes, eller objekt, og følge bevegelsene deretter… Det, kjære venner, er fotoporno!!

Dagen det er i hus, blir en bra dag 😀 

Mennnnn, enn så lenge får jeg gjøre det beste ut av Olympus pen epl-7-kameraet mitt 😉 Det er ikke halvgærent det heller altså 😉 Med litt redigering blir bildene faktisk riktig så bra!

Vel..! Det er fredag folkens!! Det er helg! Nyt den, og kos deg!! Vi prekas på da!

-xoxo-

Legg igjen en kommentar :)