Hvem er du?
Hvem er du?

Denne, kjære blogg-kollega, er til deg! 

I en blogg-tilværelse der det aller meste handler om å spre historiene fra sitt eget liv, er det fort gjort å glemme å lese hva som skjer med andre. Man har to ører, og en munn sies det. Dessverre for bloggere, har vi ti fingre. Det gjelder i alle fall meg.

 

Når jeg selv leser ting, setter jeg alltid pris på de personlige historiene. De som gjør at jeg føler at jeg har blitt bedre kjent med den jeg leser om. Og det finnes så vanvittig mange sterke historier der ute. Dersom du er litt som meg, skriver du kanskje stort sett om høydepunktene. De sidene du vil andre skal se deg fra. En sjelden gang i blant derimot, er det noen som kliner til, og faktisk forteller sin ekte historie. Ikke for likes eller delinger, ikke for å pynte på noe, men bare for å vise sitt egentlige jeg. 

Jeg ønsker å lese nettopp det. Jeg vil lese mer om DEG. Jeg vil se hvem DU er. Dine sterke sider, og dine svake. Jeg vil dele hva jeg opplever med deg, og jeg vil oppleve at du deler med meg. 

Jeg håper du legger igjen linken til nettopp DIN blogg i feltet under, så jeg kan få flere gode sider å lese i tiden fremover. Ikke bare tror jeg det kan bli gøy, men jeg tror det er viktig. Hvem vet, kanskje kan vi dele tips, inspirasjon, tanker og ideer på sikt? 

Har du et spesielt innlegg som sier noe ekstra om deg? Da er det aller helst det jeg vil lese. Har du ikke det, vil jeg lese uansett!! Jeg håper å høre fra nettopp deg

Og føler du ånden komme inn over deg; skriv et innlegg som forteller hvem nettopp du er, på en måte kanskje ikke alle kjenner deg fra før. Dét, hadde vært spennende å se! Kanskje kommer det brått ett fra meg også.

På forhånd; tusen takk! Jeg gleder meg til å bli kjent med deg 🙂 

Litt om hvem jeg er, og hva denne bloggen handler om, kan du lese her (mitt nye prosjekt), og her (innlegget som tok av over natten).

 • Reply Julie Odlolien 14/01/2017 at 5:20 pm

  For et fantastisk innlegg! Denne ideen likte jeg kjempegodt :- ) Jeg vil veldig gjerne det samme som deg, lese personlige innlegg hvor bloggeren virkelig gir av seg selv.
  Selv har jeg to innlegg jeg vil du skal lese, hvor jeg føler jeg virkelig ga mest av meg selv: http://chicktopia.blogg.no/1421246390_bak_fasaden.html og http://chicktopia.blogg.no/1421621462_bak_fasaden_del_2.html. Stå på videre, dette er ett kjempeviktig og spennende “prosjekt” :- )

  • Reply andreaskeland 16/01/2017 at 12:48 am

   Julie! Først og fremst; Takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på^^ Og for det andre; Wow. Du har en ganske sterk historie, og jeg vet for a fact at du ikke er alene om noen av problemene du snakker om. Jeg syns det er dødskult at du deler. Det er ikke mange som tør å være så ærlige om så personlige ting. Jeg applauderer deg for det! Bravo.
   Jeg håper virkelig du fortsetter å dele ting, og lar de rundt deg lære deg å kjenne.
   Tusen takk 🙂

 • Reply Katarina 14/01/2017 at 9:29 pm

  Så utrolig spennende ide 😉
  Hvem er jeg? Vel, jeg skal la bloggen gjøre snakket for meg. For på mine digitale sider deler jeg biter av min hverdag, suksesser, sorger, lattere og alle de andre sidene av historie boken jeg kaller mitt liv.
  Mine ord er på mange måter en stor del av den jeg er, og er den beste måten å bli kjent med jenta bak bloggen, YourCarrie. En 25år gammel drømmer, med kreativitet i fingertuppene og et hjerte stort nok for hele verden.

  Hvem innlegg representerer meg best? Vel, for meg er det flere som på forskjellige måter representerer meg.
  Men to av de innleggene jeg er mest stolt av på bloggen min, er to av brevene jeg har skrevet.
  Et brev til mine mobbere, og et brev til mitt yngre jeg.

  http://yourcarrie.femelle.no/2016/05/30/et-brev-til-mine-mobbere/

  http://yourcarrie.femelle.no/2015/03/05/dearme-a-letter-to-my-younger-self/

  Dette forteller kanskje ikke fakta om meg eller gjør at du vet min favorittfarge og fødselsdato. Men de forteller om min historie. De forteller om hvem jeg er som person. Hvordan type jente jeg er og hvem styrke som lever på innsiden av den store drømmeren som er Katarina.

  Men for å lese hele historien som er meg, så er alle sidene av min digitale historiebok stedet.
  Så ta gjerne turen innom http://yourcarrie.femelle.no
  Og bli med meg på eventyret 😉

 • Reply andreaskeland 16/01/2017 at 1:09 am

  Jeg svarer deg på din egen side jeg 😉 Tusen takk for at du delte to svært sterke innlegg..

 • Legg igjen en kommentar :)