Neste steg på veien mot drømmelivet er tatt. Gründerdrømmen og reisetilværelsen er et langt steg nærmere!!

Først og fremst vil jeg nok en gang ønske deg hjertelig velkommen til en splitter ny hjemmeside! Det har vært stille herfra en ukes tid nå. Det har nemlig skjedd fantastiske ting i mellomtiden!  Nå er alt rigget for fremtiden. Og det skjer mye spennende fremover.
Det er nok noen småfeil å spore underveis på siden enda. De rettes opp i fortløpende. Beklager dersom gamle innlegg mangler elementer som bilder osv. Å bytte design på en nettside er ikke uten videre problemfritt. Vel, det blir bra. Og du; Dersom du kommer over noen skikkelig irriterende feil på siden.. Kan du ikke vær så snill å si ifra da? 🙂 Jeg trenger litt tilbakemeldinger! Klikk deg gjerne litt rundt.

Så! Bloggen har fått seg et ansiktsløft. Det er på tide at innholdet gjør det samme.

Den virkelig store nyheten er at jeg endelig har tatt steget. Jeg har endelig gjort det jeg har drømt om i alle år, men ikke turt å hoppe i. Jeg har endelig opprettet egen bedrift! Gründerdrømmen er endelig i gang. Det har vært så mye å planlegge, få unnagjort og legge til rette for. På et tidspunkt var jeg helt sikker på at jeg aldri kom til å bli ferdig med alt jeg skulle før jeg endelig kunne starte. Det var da jeg skjønte at det er som er riktig tidspunkt. Ikke senere. Nå!

Dersom jeg skulle gå resten av livet og vente på at alle brikkene falt på plass, ville det bare resultert i nettopp det. Venting. Resten av livet. Det var på tide å kaste seg i det, og ta ting som de kommer underveis.

If opportunity doesn´t knock, build a door

Jeg ønsker å ta deg med på reisen det er å planlegge oppstart av en bedrift, faktisk gjennomføre det, alle utfordringer, høydepunkter, sorger og alle gleder som måtte dukke opp underveis. Går du med en drøm om å starte noe selv? Du vil bli servert gjesteinnlegg fra andre gründere som har vært gjennom det samme, og har kommet mye lengre enn det jeg har. Jeg håper de vil dele triks og tips de har lært underveis, samtidig som jeg ønsker å høre hva de skulle gjort annerledes, dersom de kunne gjort det på nytt.

Samtidig vil du her kunne lese om erfaringene jeg gjør meg rundt alt som har med drift av en bedrift å gjøre. Hvilken selskapsform bør du bruke? Hvilken plattform for å lage nettside? Hvor finner man enklest den beste informasjonen? Fordeler og ulemper med å være gründer. Hvordan vet du om ideen er god nok? Hvem er målgruppen din, og hvordan priser du deg?

Jeg vil dele med deg hvorfor jeg gjør dette. Hva som er min motivasjon. Hva som driver meg. Hva som skremmer meg. Drømmen er som du vet enkel.

Reise. Og leve av det.

Herregud jeg er så spent! Jeg håper du henger deg på.

I´ll see you out there!

 

 • Reply Marius André Andersen 16/02/2017 at 8:30 am

  Hei! Pen blogg! Hvilken bedrift har du startet?

  • Reply andreaskeland 16/02/2017 at 10:55 am

   Tusen takk for det, Marius! Hyggelig å høre! Jeg er veldig fornøyd med siden selv nå 🙂 Jeg holder foredrag – og har da opprettet et selskap slik at jeg kan fakturere og markedsføre meg litt mer effektivt fremover. Hva med deg, driver du bedrift, eller vurderer det? 🙂

   • Reply Marius André Andersen 21/02/2017 at 10:08 pm

    Kult! Ja, jeg er i gang med Viking WebMedia. Fra februar av. Digital markedsføring. Spennende tider! 😀

    • Reply andreaskeland 21/02/2017 at 10:40 pm

     Det er kult! Ikke utenkelig at jeg gir deg et pling etterhvert 😉 der har jeg mye å lære!

  Legg igjen en kommentar :)