Jeg hater å komme for sent sånn helt generelt. Som regel kommer jeg tidlig. Jeg hater hvert fall å komme sent når folk venter. Særlig når det er snakk om 300 stykker som skal høre et foredrag!!! Og dummest av alt; Jeg hadde absolutt ingen kontroll over situasjonen..! DAMN you Ruter, og DAMN you NSB! 

Det er såpass langt i fra Tønsberg til Hamar, at jeg tok kveldstoget inn til Oslo i går for å rekke foredraget i dag uten stress. Klokken 20 var jeg i Oslo. Lite visste jeg at jeg var 12 timer unna et aldri så lite raserianfall på Røa T-banestasjon. Og jeg var ikke alene.

Jeg estimerer at vi var ca 50 stk som stod klar og ventet på t-banen i dag morges. Stemningen var allerede klokken 07:20 ganske anspent da lystavlen skiftet fra “3 min” til “07:43 – Det er satt inn pendletog på strekningen”. 20 minutter å vente??!! Det er jo en aldri så liten skandale. -5c grader i luften, og -1 000 000c i bakken. En dåårlig dag å gå i Converse på! Neglesprett, lavmælte stønn og tilløp til touretts var fellesnevneren hos de fleste av oss. Og etter hvert som minuttene gikk, og det nærmet seg tiden for at neste bane egentlig skulle komme, strømmet det flere til. Plattformen ble sakte men sikkert fylt. 07:42. Jeg gløttet bort på lystavla. Den endret seg. “9 minutter”. Er det faen meg kødd..? Når den endelig stod på “nå”, ja, da spratt den opp igjen… “5 min”.

Mitt tog til Hamar? Avgang Oslo S 08:02. T-banen på Røa kom 08:03. Ja.. Drit i det toget da, for å si det sånn. Ingen tilgjengelige übers, ingen taxier, og stappfullt på perrongen.

Og tror du det stopper der? 😉 Neida. Neste tog, som skulle ankomme Hamar så lite som 10 min før foredragets start, var 17 minutter forsinket. Til dessert ble det signalproblemer og redusert hastighet fra Eidsvoll til Tangen. GREAT!

 

Slapp med skrekken – En stor takk er på sin plass!

Det ble heldigvis ikke mer enn 10 minutters forsinkelse, takket være Michael Schumacher, som tydeligvis har gjort det til karriere å kjøre for Hedmark Taxi. Det gikk unna!

Vel, først og fremst vil jeg rette en stor takk til dere som satt og ventet, men likevel tok meg så godt i mot i dag! Det var dødskult. Men utover det, vil jeg takke både dere som var i dag, og egentlig de fleste jeg har hatt foredrag for tidligere også. Når man står på scenen, full av nerver og adrenalin, er det utrolig å stå foran en gjeng som engasjerer seg, lytter aktivt, og følger med. Dere gjør dette til noe av det fineste jeg driver med! Så; Tusen hjertelig takk. Fortsett med det.

Jeg håper virkelig dere sitter igjen med litt motivasjon til å kline til nå i innspurten! Sørge for at dere får en best mulig reise videre, etter videregående! 🙂

LES OGSÅ: Foredrag om drop out-innlegget foran 250 elever!

Stor takk til Håvard Børresen som booket meg inn. Fin fyr!

Tilbake i Oslo igjen sitter jeg og skriver til deg fra Espresso House, med en stor dobbel latte og verdens beste bagel foran meg! I kveld blir det både øl og sosialisering! Dessuten har jeg funnet fremtidens kamera. Det kameraet skal få se verden sammen med meg om ikke altfor lenge 😉 Mer om det, bildebonanza og litt fremgang om reiseplanene i morgen! 😉

Stay tuned!

Fremtidens kamera – Canon M5!

-xoxo-

Legg igjen en kommentar :)