Med nervene utenpå huden knastet jeg løs på tastaturet. Håndflatene var allerede klamme. Ikke fordi jeg nødvendigvis var så forbanna nervøs, men heller at omfanget av hva de neste 30 sekundene ville bety for de neste ukene, månedene og årene av mitt liv. Shit heller, kanskje for resten av livet!?

En fantastisk sommer nærmer seg slutten. August markerer slutten på mye. Late dager på stranden, ferie, sol, varme dager, bading og Coronas til grillmaten.

August markerer også starten for noe, og for noen. Det er starten på studieåret. Jeg er en del av de “noen”!

Ikke har jeg pratet høyt om det, og ikke har jeg turt å håpe for mye! En gang i vår søkte jeg studieplass, og nå er endelig tiden inne for å dele med alle at jeg om 11 små dager skal flytte, sammen med alt mitt jordiske gods til andre siden av landet, for å studere medieproduksjon i Volda! 😀 For en sinnsykt god følelse det er!! Det var det éne studiet jeg ville komme inn på, hvis jeg først skulle begynne med studier på nytt. Video, foto og produksjon – i et av landets vakreste naturområder. Tror du meg ikke kan du få lov til å flikke gjennom bildene under, som er fra turen, og områdene rundt Volda!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om at vi fikk flyttet alle mine eiendeler inn i bagasjerommet på en Volvo v60.. Digg at vi fikk plass, eller trist at jeg ikke har mer? 😛 Samme kan det være! Det gikk, og nå er alt på plass. Mens dette skrives er jeg tilbake etter en tredagers tur over fjellet, med flyttelasset, før jeg selv flyr tilbake igjen om halvannen uke for å stille entusiastisk og klar til studiestart! Herregud – jeg skal flytte til Volda!

LES OGSÅ “Derfor MÅ jeg ha en utdanning!

Andpusten bare av utsikten

Som en stadig mer ivrig hobbyfotograf har det vært mye å kose seg med på Nøtterøy og i Tønsberg. Brygga i byen, solnedganger, strender og Slottsfjell. Ingenting kan måle seg med utsikten som møtte meg over Jotunheimen og Strynefjellet..!

Enten vi kom over en topp, fosset ned en dal eller kom ut av en tunell var det det ene nasjonalromantiske motivet etter det andre som utfoldet seg. Stupbratte fjell, voldsom natur, dype daler og blågrønne vann..! Det er altså noe av det sykeste jeg har sett! Og mellom disse fjellene skal jeg altså bo de neste tre årene??!! Er det kødd?? Kameraet gikk varmt underveis..! Det er altså intet mindre enn 600 bilder som har blitt tatt de siste dagene.. Brøkdelen “made the cut”, og her kommet et lite knippe av favorittene!

Gjendeosen ved foten av Besseggen
Gjendeosen ved foten av Besseggen
Gjendeosen ved foten av Besseggen
Jotunheimen med sine langstrakte veier i vill natur
Jotunheimen
Jotunheimen

Ja.. Skjønner du eller? 😀 Om ikke det tar pusten fra deg, vil jeg gjerne vite akkurat hva som gjør det! For stort mer spektakulært enn dette skal man  lete en stund etter!!

Og nå den glade familie på tur i tillegg får dratt på seg turklær og klatrer opp på første og beste topp ved ankomst, kan man vel ikke gjøre annet enn å konkludere med at turen var en suksess! Første topp er sjekket av! Og flere skal det bli!!! Vardehornet; Check!

Vardehornet er en enkel og lett topp, 595 moh, som skiller Volda og Ørsta.

Ja – Sånn kan det gå! Som faren til en kamerat av meg sier – “Det kan fort gå godt”.

Det kan se sånn ut. Volda – Here I come!!!

Legg igjen en kommentar :)