Shares 0
Dag 3 i slåbrokk

Tredje dag i slåbråkk er i ferd med å passere. Posten er omadressert til Slåbrokkveien 1, 0001 Slåbråkk. Det er her jeg har flyttet inn.

Det er mange egenskaper med en god gammeldags morgenkåpe. Den er luftig, varm, kjærlig og trofast. Noen klikk sørover har mine ben funnet seg godt til rette i Tøffelstad 

Det er lørdag, det er fotball, det er fri. Det er noe av det BESTE jeg vet! Fast rutine å slenge seg i slåbrokken, tryne ned i tøflene og steke opp noen ciabattas til frokost. En kanne espresso og litt steamet melk utgjør en nær perfekt kaffe latte! For lørdag skal man slappe av. Det er noe jeg ikke er så dårlig på, sånn egentlig. Bortsett fra at det nå har vært “lørdag” i to dager allerede da.. Så egentlig føles det litt som mandag, og at jeg skulker jobb. Det er ikke så gæren følelse det heller da, når jeg vet at det ikke stemmer 😉 

Men det er viktig at jeg tar det litt lungt, for jeg har en lang uke foran meg! Jeg håper å kunne være tilbake på jobb på mandag! For hver dag jeg er borte tårner arbeidsoppgavene seg opp som en løvetann tårner seg for en maur. Eller bille. Eller noe annet, som er veldig mye mindre enn en løvetann. Viktig å få kontroll på det før det blir for mye. Og dersom mandag ikke går, blir neste mulighet TORSDAG! Og det er klikk. Hvorfor? – spør du engasjert og nysgjerrig? Jo det skal jeg fortelle deg! 

Husker du “Er du en drop-out?“- innlegget? Vel; det lever fortsatt, og til uka har jeg ikke mindre enn !3! foredrag på skoler i Skien og Hamar. Det er i ferd med å bli en fin liten ekstra-inntekt! 😀 Så da går hele tirsdag og onsdag til det, og ja: Da blir det selvsagt FULL dekning av både togtur og foredrag. Mindre kan vel ikke forventes?

Jeg har lagt på meg

Jeg hoppet på vekten i dag morges også, og fant ut at jeg har gått opp ca 12 gram siden i går. Det var jeg ikke helt fornøyd med. For å slå kontra på situasjonen var det bare å kaste seg under saksen og barbermaskinen og trimme vekk litt overflødig vekt. Badesesongen nærmer seg jo, og da er det viktig å holde vekten i sjakk. Det viste seg derimot at jeg tok i litt vel mye, og hadde ikke trengt å ta BÅDE topplokket og skjegget.. Så nå sitter jeg her med altfor lite kroppshår, (tok noen stilker på ryggen og skulderen når jeg først var i gang også), og ser nå ut som en 14 år gammel jente… Jaja. Flaks er det at hår gror. Til neste veiing tror jeg heller at jeg skal velge en av de. Eller ta meg 7,5 minutt på tredemølla. Eventuelt kanskje tisse før jeg veier meg. Mistenker at effekten ville vært bedre da. 

Nå vel; Sånn her ble det! 

Jeg er fornøyd med sveisen da 😀 Mamma klipper, og da blir jeg alltid fornøyd! 🙂 OG; Aldri feil å spare penger, si! 

Ja, så det var lørdagen til fremtidens store reiseblogger. Kanskje også fremtidens reiseVlogger? Hvem vet. Jeg er INSPIRERT, om ikke noe annet! Og familien begynner endelig å se at jeg har en plan! Det hjelper på 😀 

Ha en fantastisk lørdag da, så PREKAS vi!

-xoxo-

  • Reply Simen 21/01/2017 at 6:46 pm

    Herlig vei til vekttap! Ikke mye skjegg å fjerne her, men kanskje jeg skinner meg dersom vekta øker 🙂 godt med inspirasjon!

    • Reply andreaskeland 21/01/2017 at 6:55 pm

      Du vet, mange veier til rom!

    Legg igjen en kommentar :)