Shares 0
Future leaders
Future leaders

Ønsker du å påvirke samfunnet til det bedre? Ønsker du å lære mer om deg selv? Er du interessert i ledelse? Da er kanskje nettopp du en fremtidig leder.

Det er en stund siden sist jeg lot fingrene danse over tastaturet for å skrive til deg. Lenge har jeg levd på skyggesiden av de sosiale medier, men i dag krabber jeg igjen frem i lyset, rustet med et viktig budskap. Det er mitt håp at du leser denne teksten, og finner inspirasjon og nysgjerrighet til noe litt annerledes enn du kanskje er vant til. Om ikke noe annet, håper jeg at du stopper opp et lite øyeblikk, og reflekterer over hva du er blitt gjort oppmerksom på, før du løper videre i dagens maraton av gjøremål og forpliktelser. Jeg har fått høre om et fantastisk prosjekt. Et prosjekt så genialt, at jeg er nødt til å gi det en shout out.

Vi kommer tilbake til det.

Har du lest bloggen min før? Da vet du litt om hva jeg tenker om fremtiden, det å ha engasjement rundt det man driver med og oppfyllelse av egne drømmer og potensiale. Har du ikke vært her inne før, kan du lese et av de her.

Siden sist du tittet innom har det skjedd mye, og jeg er nå blant annet i gang med min utdanning til Personlig Trener, og er om ikke altfor lenge klar til å gå ut i jobb og hjelpe mennesker med treningen sin. Mer om det en annen gang.

Nå over til det viktige

Mange jeg snakker med, elsker det de driver med. Mange jeg snakker med gjør ikke det.

Verre er det med de som vet hva de vil, men ikke tror på hvilket potensiale de faktisk har. Klisjé eller ikke, men du har evnen til å forandre verden. Tror du ikke på meg? Heng med litt til.

Alle brenner vi for noe, og alle har vi mer potensiale inni oss enn vi er klar over. Noen av de største tenkerne gjennom tidene hadde null, eller lite relevant erfaring eller utdanning før de endret verden, eller syn på ting. For flere av de store har det handlet om noen ganske enkle ting, og det har stort sett vært motivasjon, vilje og entusiasme. Underveis i prosessen har de lært om hvordan verden fungerer, og funnet innsikt i seg selv. Men alt har startet med en íde. Noe de brant for. Det kan ha startet med en utfordring de ønsket løst, eller et spørsmål de ønsket besvart.

Det er nå vi begynner å snakke.

Er det noe du brenner for? Er det noe du skulle ønske du kunne gjøre annerledes her i verden? Dersom du kom til makten, hvordan ville ting sett ut? Hva er dine styrker, og hva er dine svakheter? Hva kan du bidra med, og hva kan du bringe til bordet? Dette er spørsmål, som kan gjøre nettopp deg til en fremtidig leder.

I diskusjon skapes ideer
I diskusjon skapes ideer

Som jeg har skrevet om tidligere, er det din interesse som er din kompetanse. Har du noe du elsker og brenner for, har du nå en fantastisk mulighet til å søke på et program som heter Future Leaders.

Future Leaders er en mulighet til å finne ut hvem du er, og hva du brenner for. Det er et sted hvor mennesker med meninger møtes for å diskutere, skape nettverk og muligens endre verden. De beste coachene fra hele Skandinavia holder foredrag du får dratt nytte av, og relasjonene du danner er for livet.

Ledelse handler om så mye mer enn å være sjef. Ledelse handler om å gjøre. Ledelse handler om å gå først, som et eksempel.

– Før du leser videre; Kurset koster i utgangspunktet 35.000,-, men det tilbys gratis! En mulighet du kanskje aldri får igjen!

Se en liten teaser i videoen under.

Dette er et program som går over 8 samlinger, og som gir deg muligheten til å finne ut hvem du er, og fokuset er på selvledelse, selvutvikling og ledelse. Hos Future Leaders Global finnes det folk med all slags bakgrunn og kunnskap. Noen er unge, noen er gamle. Noen er advokater, noen er ufaglærte. Til felles har de et brennende ønske om å gjøre verden til et bedre sted. Målsetningen er å utvikle modige ledere, med fokus på global bærekraft.

Høres dette ut som en spennende mulighet for deg? Da ville jeg uten tvil sjekket ut mer på futureleadersglobal.com.

Søknadsfristen er 31.8, og kurset varer over et skoleår. Søk i dag, så er kanskje du en av de heldige som kan bygge din egen drøm.

future case

 • Reply Erlend 03/09/2016 at 8:54 pm

  Hei.
  Jeg vil bare legge igjen en liten kommentar, som ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men med henvisning til innlegget du skrev ifjor “Er du en drop-out?”.
  Først og fremst vil jeg si at det innlegget traff meg kraftig, da jeg selv “droppet” ut av skolen i 2007, etter tre år på videregående.
  Jeg er nå 27 år, og søkte meg inn på skole igjen tidligere i år, nå går jeg på VG3 Påbygg for generell studiekompetanse, på Etterstad VGS.
  I den anledning fikk vi utdelt blogginnlegget ditt, som vi skal foreta en retorisk analyse på, med innlevering nå på tirsdag, og det var sånn jeg ble gjort oppmerksom på innlegget ditt.

  Det motiverte meg også til å skrive et tilsvarende innlegg på min egen blogg, med mine egne erfaringer, og valgte da også å linke til ditt originale “Er du en drop-out?”-innlegg på den gamle bloggen din, nederst på mitt eget innlegg som en “kildehenvisning”.
  Jeg håper det er greit.
  Innlegget jeg har skrevet legger jeg inn på website-feltet i denne kommentaren.

  Det er nok utrolig mange som kjenner seg igjen, men det jeg vil avslutte med å si, er at jeg kjente meg igjen i innlegget ditt, og at det hjalp veldig på motivasjonen min til å endelig få fullført den utdanningen jeg skulle vært ferdig med for 9 år siden.
  Takk.

  • Reply andreaskeland 03/09/2016 at 10:14 pm

   Hei Erlend, og tusen takk for en veldig hyggelig kommentar! Jeg har lest innlegget ditt, og syns du skriver en svært sterk historie, som skiller seg så veldig fra min, samtidig som den er så veldig lik. Resten av mitt svar, kan du finne på din egen blogg, i ditt eget kommentarfelt! Igjen, takk for kommentar, og god helg! 😉

  Legg igjen en kommentar :)