Etter å ha fundert langt om lenge, og lengre enn langt over hva kjernevirksomheten i egen bedrift skal være; har valget falt på det åpenbare. Kommunikasjon – muntlig og skriftlig. Men det er tidlig å skulle satse 100%.

At jeg elsker å jobbe med visuelt uttrykk får komme i andre rekke. Det er foredragsvirksomhet og skriving som gir kiling nederst på ryggen når jeg setter i gang. Men å kaste all trygghet over bord er ikke nødvendigvis det smarteste man gjør i en rask vending. Jeg tror det er de små skrittene i starten, som gjør det mulig å bygge noe solid på det tidvis vaklende. Det er fort gjort å glemme seg bort i iveren. Fokus og engasjement er kjernen til suksess. En god, ordentlig sats, krever en trygg grunn å sparke fra.

Da er det sjukt fett å bli spurt om muligheten for å gjøre et halvt års skrivearbeid for et anerkjent selskap ved siden av jobb. Muligheten til å drive en firmablogg er den perfekte byggesten akkurat nå. 

Ingenting er foreløpig skrevet i hverken sten eller blekk, men ting ser lovende ut. Og jeg vet at dersom jeg får lov til å bryne meg på et slikt prosjekt, er det nettopp det som kommer til å danne grunnlaget for veien videre. Det som gjør at jeg virkelig girer meg opp, er at det er så vanvittig sinnsykt akkurat midt i smørøyet dette jeg har lyst til å drive med. Tenk a; Få betalt for å skrive kreative tekster. For å gjøre det man syns det er det aller aller gøyeste i hele verden! Hvem det er snakk om, kommer jeg tilbake til når jeg får den! Det er bare å satse!

Les også “HVORFOR ALLE BURDE BLOGGE

Skrive, reise, ta bilder..! Ting faller sakte men sikkert på plass. Og det jeg skriver om i “Hvorfor alle burde blogge”, er jo nettopp disse mulighetene som dukker opp underveis når man møter folk i samme bransje, med samme passion, samme visjoner og interesser. Og! Man lærer de sprøeste ting. Jeg elsker det!! Jeg sier det igjen; kom deg i gang med bloggingen! 😉

Om jeg får jobben eller ikke, får bare tiden vise. Prosessen som foregår har hvert fall gitt mersmak i bøtter og spann.

Og selv om jeg er en blanding av supergira, og livredd- vet jeg at dette er en sjanse jeg er nødt til å ta og en sjanse jeg er nødt til å gripe.

En ting er helt sikkert. Satser du ikke, vinner du ikke. 

Og når våren i tillegg kommer innom på en liten lynvisitt er det bare å avslutte dette innlegget med noen vår-bilder!

Legg igjen en kommentar :)