Fanger som har sittet for lenge på isolat forteller at veggene krymper sammen og kommer nærmere. Ofre for kidnapping melder at de forelsker seg i kidnapperen. Legg disse sammen, og du får bygdesyken.

Nå har det gått seks måneder siden jeg flyttet fra Oslo til Tønsberg. Hjem. Effekten er i ferd med å melde seg.

Flere ganger de siste månedene har jeg fått jobbtilbud, eller intervjuer til jobber, som frister. Det har vært fete, kule stillinger, med massevis av utfordringer. Utfordringer jeg ville kastet meg over med glede for ikke lenge siden. Sist i rekken er et firma jeg velger å ikke navngi. Alt jeg skal si er at de driver med boligalarmer. De skal få deg til å føle deg Very Sure. No name drop.

Foto: Hollywood journal

Jeg mistenker at det er noe rart med luften her i Tønsberg. Den gir meg sånne rare ideer som “Hold deg på ett sted nå”, og “Stå i det du driver med”. Det merkeligste jeg har tenkt så langt, var her om dagen. Det lød noe som; “Følg planen nå – ikke kast deg på første og beste impulstog som farer forbi”. Aldri før har jeg hatt slike tanker i hodet. Sånne merkelige tanker. Det kan jo nesten minne om sunn fornuft. Ikke likt meg. Bra jeg byttet fastlege her om dagen. Tror det er på tide å få meg sjekket.

Det endte nå i hvert fall med at jeg droppet det intervjuet da.. Jeg har det i grunn ikke så gærent der jeg er 🙂

Så selv om jeg stadig vekk tenker at denne byen er for liten, og at det ikke skjer nok her, er det noe som gjør at jeg føler at jeg sitter veldig greit i det likevel. Verden ligger der ute og venter, men jeg er i ferd med å gjenforelske meg litt i hjembyen. Det er ikke mye annet som topper en soldag her nede! Det er litt som Stockholm syndrome.

LES OGSÅ “Sommern er her – Jeg dro på stranda!

Det må være denne bygdesyken. Jeg vet ikke helt om jeg liker den. Den roer meg. Nummer meg.

LES OGSÅ “Ting du aldri må si til en kundebehandler!

Marken i ræva er kanskje bedøvet, men ikke død

Det er ingen tvil om at jeg har litt godt av å roe ned litt også. Jeg kjenner hvordan ting kommer under kontroll. Jeg får tid til å planlegge. Se fremover. Tenke på neste trekk. Og en ting jeg har skjønt, er at jeg ikke har dårlig tid. Jeg vet at jeg skal gründe meg halvt i hjel – men det trenger ikke skje i dag. Det kan faktisk vente til mandag. Og jeg vet at jeg skal reise – men jeg trenger ikke å bestemme meg for destinasjon helt enda. Jeg kan slappe av. Ta meg tid. Finne ut akkurat hva jeg vil. Mulighetene er endeløse!

Men misforstå meg rett – dette er ingen surrender! Dette er taktikk.

Og en av de største delmålene jeg har underveis er nå sååååå nære!! Canon m5 – en versting av et speilløst digitalkamera er rett rundt hjørnet!! Jeg teller ned dagene. De siste dagene har jeg virkelig fått fart på knipsefingeren igjen, og kastet meg rundt i byen for å ta bilder! Det er ingenting som er bedre terapi enn å sitte og tweake og leke med bilder i lightroom etter en lang fotodag i solen! Så her skal du få noen av bildene jeg har knipset i helgen, og tidlig denne uka! Jeg håper du liker det du ser. Og ja; Disse er redigert helt til kanten av hva som er lov :p

Tønsberg brygge @ night

B&W høykontrast egenprodusert preset
B&W høykontrast egenprodusert preset
Kysten og Tønsberg brygge
Slottsfjell
Inception – doble trillinger?
Sommer!!

Høykontrast, boostet klarhet – Slottsfjell
High dynamisk range – samensatt bilde – Slottsfjell

Tønsberg brygge
Tønsberg brygge – egenkomponert B&W med selective color range
B&W høykontrast egenprodusert preset

Tåkemorgen Kanalen – Tønsberg – Høykontrast og høy klarhet

Tåkemorgen Kanalen med div lightroom og photoshop leking
Tåkemorgen Kanalen med div lightroom og photoshop leking
Originalbilde tåkemorgen
Tåkemorgen Kanalen med div lightroom og photoshop leking
Solnedgang ved jobb
Solnedgang fra jobb
Foto redigering hele natta..!

Legg igjen en kommentar :)