Fredag er den beste dagen i uka! Jeg ELSKER fredager. Fredag er digg. Fredag betyr fri. Det betyr at i morgen kan du sove lenge. I dag var en ordentlig drittfredag. Jeg ble kastet ut fra jobb….

Jeg driter i hva folk sier ass. Folk sier at å stå opp “blir en rutine”. Jeg er dypt uenig! Det er like jævlig hver eneste morgen. I dag var intet unntak! Heldigvis er det fredag. Det hjelper litt på. Da er det lett å tenke at det blir bedre i morgen, om ikke noe annet. Morgenrutinen er uansett de samme, trøtt eller ikke. Halvsove seg gjennom en lang og varm dusj, spise tre brødskiver mens jeg drikker en kaffe, pakket godt inn i morgenkåpen. Så bærer det av gårde til arbeidet.

07:45 – Ankomst jobb. Dobbel espresso + én vanlig kaffe. Det ga litt mer energi i kroppen.  

08:00 – Første telefon tikker inn, og dagen er i gang. 

Like etter får jeg ringt inn en klage til avisbudet der vi bor, som alltid durer rundt klokka 4 på natta, og skrenser rundt i nabolaget. Slamrer med postkasser gjør han også. Klovn. Sånn kan man ikke holde på.

08:15 – Tredje kaffe for dagen tappes.

Men så skulle alt gå skeis. Så vanvittig skeis…. 

08:28 – Min nærmeste leder kommer bort til meg, og uttaler ordene, som danner spørsmålet, som fikk det til å gå kaldt vann i årene…. 

-“Har du sjekket turnusen for i dag, André?”

Jeg visste umiddelbart at noe var galt. Alvorlig galt. -“Du skulle ikke begynne klokken 8 i dag….?”. Faaaaadeeeeer….. Nei..? -“Klokken 14 begynner du, André”. Verden falt sammen. Der stod jeg med kaffen i hånda, og enorme bæreposer under øynene, og innså at kampen mot alarmen hadde vært forgjeves. Jeg kunne fortsatt vært i drømmeland. Hvilt mitt trøtte hode. Jeg skulte utover avdelingen. Det startet som små rykninger i munnvikene deres. Så fulgte lyden av lunger som fyltes med luft. Avdelingen satte i et latterbrøl. 

Er det virkelig mulig..? Jeg tror aldri i mitt liv jeg har stått opp for tidlig. Jeg gjør sport av å dra meg så lenge i senga som overhodet mulig, hver eneste dag. Og nå forteller denne mannen meg at jeg har bommet med !!!!!!!!!6!!!!!!! timer!!??? Det er det verste jeg har vært med på… Det er helt absurd.. Idiot. 

-“Dra hjem og sov litt du, eller heng litt i byen”, fikk jeg beskjed om… 

Det var bare å ta turen hjemover. Herreguuud som jeg gleder meg til å reise. 

Men! Tross alt, jeg har aldri sovet så godt på sofaen som jeg gjorde i dag. 

Snart er det helg. DET skal bli digg. 

Vi snakkes a! 

-xoxo-

Legg igjen en kommentar :)