Så kom telefonen jeg har ventet på! Bekreftelsen – som markerer starten på fremtiden! Det aller første oppdraget i egen bedrift er herved sikret, og jeg skal skrive blogg for Negotia!

De siste dagene har jeg gått hvileløst og ventet på en telefon etter møtet forrige uke. Magefølelsen var bra, kjemien var god og alt lå til rette for et godt utfall. Men man vet jo aldri, før man får bekreftelsen. Den kom i dag, og var akkurat det jeg hadde håpet på!

De neste månedene skal jeg skrive blogg for Negotia, et fagforbund innen privat sektor. De jobber for å sikre dine rettigheter på arbeidsplassen – og ønsker å nå ut til et yngre publikum med en egen blogg. Dét liker jeg jækla godt 😉

LES OGSÅ: “Gründerdrømmen er endelig i gang

Fy fader, det er så sinnsykt rått! Etter møtet vi hadde fredag forrige uke, satt jeg på toget hjem fra Oslo med en fantastisk følelse av at vi har de samme ideene. At de ønsket å ha meg for å skrive, nettopp for å la meg skrive. Uten for mange føringer på innhold og struktur. At de ville ha gjennom noen nøkkelpunkter i løpet av en serie innlegg, men at det var min stil de var ute etter.

Så ca én uke ut i tilværelsen som gründer kan jeg si at ting har fått en ordentlig flying start!

Og nå trenger jeg innspill fra deg!

På møtet diskuterte vi forskjellige innfallsvinkler til bloggen. Skal den være seriøs og opplærende? Skal den være sprø, og morsom? En mix? Skal den ta for seg spørsmål rundt å være i en fagforening, eller skal den fortelle historien om en ansatt, fra a til å? Skal det være en ansatt som stadig blir utsatt for de mest banale situasjoner, eller en ansatt som hjelper andre med sin kunnskap? Skal det være en ekte historie, eller en fiktiv person? Selv syns jeg det kunne vært gøy å fortelle historien om en ansatt som gjør det meste feil, og stadig havner i problemer?

Men det er her jeg trenger deg! Hva ville du syns var artig å lese om? Hva kunne fått deg engasjert i et tema som kanskje ikke får adrenalinet til å koke til vanlig? Er det temaer du vil vite mer om, eller historier du ønsker servert? – Alle gode råd taes i mot med stor takk 😀

Men! Hele meningen bak bloggen er at det er full frihet, og den kan ha en hvilken som helst form eller retning. Hva syns du? Seriøsitet, humor eller en blanding? Nå setter jeg virkelig pris på dine råd!

Nei, dette blir sjukt artig!! 😀 Jeg gleder meg!

 • Reply Renate 21/02/2017 at 8:32 pm

  Seriøst! Gratulerer så mye!! Virkelig fortjent! 😀 Kunne selv tenkt meg en jobb innenfor den sektoren der siden arbeidsretten er det rettsområder jeg interesserer meg mest for!

  Anywho! For å gjøre det lettere for “unge” å sette seg inn i arbeidsrettslige situasjoner og hvilke rettigheter man har tror jeg idéen om å lage et scenario med en ansatt som kommer i alle mulige kniper vil slå best an og gjøre det lettere for folk å forstå 🙂

  Og btw, vi kommer til tbg i mars så håper du har vinflaska klar til å planlegge tur! 😉

  • Reply andreaskeland 21/02/2017 at 8:35 pm

   Tusen, tusen takk Renate! Ja, dette er virkelig DØDSgøy^^ Kanskje jeg ser deg i gangene etterhvert da? 😀 Hehe
   Ja, jeg tror ikke det er så dumt..! Lage en historie rundt en sånn person 🙂 Tror det er artigst å skrive om også.
   Du; da har vi en date! Det gleder jeg meg til =)

 • Reply jasper 23/02/2017 at 3:18 pm

  Utorlig rått dude, gleder meg. Skal begynne å følge med Negotioa

  • Reply andreaskeland 23/02/2017 at 4:29 pm

   Takk for det man 😀 det må du!^^ skal bli krutt!

 • Reply lisekorsedahlblog 27/02/2017 at 8:12 pm

  Grattis och va kul! Då får man följa dig där då! ;D

  • Reply andreaskeland 27/02/2017 at 8:13 pm

   Takk for det 😀 ja det syns jeg du skal 😉 hehe!^^

  Legg igjen en kommentar :)