Soon

I dag begynner reisen. Den villeste reisen jeg noensinne skal legge ut på. 

Du har hørt om den allerede, og du har nok ventet på at det skal skje noe. Men dette er ikke en vanlig reise. Å nei du. Det er ikke i dag flyet går. Det er nesten et helt år til det skjer. For en ordentlig reise tar tid å planlegge og tilrettelegge. Og det er en like stor del av reisen som selve turen 🙂

Poenget med denne reisen er at den er helt sinnsyk i hodet for min del. Jeg har alltid ville gjøre ting litt annerledes. Jeg har alltid gjort ting litt annerledes. Så ingen burde bli overrasket over at jeg nå gjør enda en ting litt annerledes.

I lang tid har jeg sett de på Youtube, Facebook, Instagram og blogger rundtom som reiser verden rundt. De opplever, smaker, ser, hører og gjør. Med store øyne og rennende sikkel har jeg altfor lenge ønsket det slik. Et liv der jeg kan sitte på en hvit strand under palmene, med macen foran meg og en duggfrisk Tiger i hånda. Det er selvsagt et glansbilde som man bare ser på nettet, og det blir gjerne med drømmene. 

Men så kom jeg på en ting!!! 

Jeg er jo en del av nettet 😀 – Det må jo bety at det ikke er helt umulig å få gjennomført et slikt prosjekt?? Jeg har jo denne bloggen, som har ligget nesten død siden i sommer, og en sjuk trang til å pumpe ut unødvendige tekster til den som måtte ønske å lese!! Er ikke det på mange måter oppskriften for de som har klart det?

Jeg har et kamera i skuffen og en konto på både Instagram og Youtube!! Er ikke det på mange måter oppskriften for de som har klart det?

Det eneste jeg har manglet frem til nå er guts og cash. Og en plan. To av de er på plass. Jepp, you guessed it. Det mangler noen dollas i banken før dette kan bli en realitet på noe vis. Heldigvis har jeg en jobb. Sparingen har begynt. Finn-kontoen vil gå varm.  

Men hvorfor?

Hofta verker om morgenen. Ryggen plages av lange dager på jobb. Hårlokkene speiler solen i større og større grad. Det begynner å komme små hakk i fjeset mitt og jeg har begynt å tisse midt på natta… Det er nå eller aldri. Jeg er fortsatt ung, singel og har unngått å lage unger enda. Bil- og huslån har jeg også til gode å nyte fruktene av. Alt det kan snu fort. Rundt meg faller det unger ut av alle og enhver, og bryllup er like hverdagskost som lønningspils. 

Jeg spurte bestefar før jul en gang om han var fornøyd med livet han hadde levd, og om det var noe han angret på, eller var spesielt fornøyd med. Han angret ikke på noe, og var ekstremt takknemlig for å ha fått muligheten til å se verden. Når jeg blir eldre, vil jeg se tilbake på alt jeg gjorde. Ikke det jeg ikke gjorde. 

Det er så mange ting jeg vil se og oppleve. Det er så mange mennesker jeg vil møte. Så mye mat jeg vil smake. Kaotiske storbyer med yrende gateliv. De gjemte perlene inne i store skoger. Solnedganger fra fjelltopper og romantiske landsbyer. 

9-16 er ikke noe for meg. Ikke enda i hvert fall. Jeg må reise! 

Så; hva skjer her fremover?

For de som ønsker å være med på denne reisen fremover, vil det være en del å se frem til. Reisemål skal bestemmes. Oppdrag skal gjøres, og cash skal spares. For en sånn tur er man jo nødt til å ha sommerkroppen på plass 😉 En kropp som har vært mer eller mindre inaktiv de siste 6 mnd.. Ikke bra! På veien mot å leve av skriving, ta bilder, redigere filmer og annet kommer jeg også til å starte et eget selskap som tar diverse jobber. Det kan bli en liten reise i seg selv. 

Som du skjønner er det ikke bare turen i seg selv som er selve reisen. Det er min helt egen, personlige, reise mot det livet jeg ønsker å leve. 

Jeg vet ikke hva som er din drøm, men dette er min. Det hyggelige er at nettopp du kan hjelpe meg å nå denne drømmen. Alt du trenger å gjøre er å titte innom her av og til. Liker du det du ser, blir jeg ekstremt glad 🙂 Deler du det du ser, detter jeg av stolen 😀 

Stay tuned =) 

 

 

 • Reply May-Celin Nybak 12/01/2017 at 3:07 pm

  Så spennende! God tur 😀

  • Reply andreaskeland 12/01/2017 at 3:09 pm

   Tusen takk 😀 Håper du henger med ☺

 • Reply Renate Alsvik 16/01/2017 at 6:42 pm

  Synes det er skikkelig modig av deg å tørre å ta sjansen og faktisk gjennomføre dette! Blir spennende følge med på reisen din når du drar! 🙂

  • Reply andreaskeland 16/01/2017 at 6:57 pm

   Hehe, ja herlighet, du sier noe!! Jeg gleder meg altså som en liten UNGE! 😀 – Jeg har så mye reise i meg som må ut..! Får prøve å ta noen oppvarmingsturer før det smeller 😉

 • Reply Renate Alsvik 16/01/2017 at 8:08 pm

  Det skjønner jeg veldig godt!! 😀 Mye bedre å få sånt ut før man begynner å få seg 9 til 16 jobb og alt det andre som følger med det! Kan anbefale å ta en oppvarmingstur til Warszawa, jeg og Eirik var der i juni og jeg kunne godt tenkt meg en tur tilbake til den byen! Øl til 14 kroner og enda billigere sprit. What’s not to like? 😀

  • Reply andreaskeland 16/01/2017 at 8:56 pm

   Ja, jeg tror det. Litt ut av systemet, kanskje? Samtidig er jeg redd for at jeg får veldig mersmak på det og er helt nødt til å fortsette med det 😀 Tiden vil vise! Har vært i Warszawa en eller to ganger, fantastisk by! ^^ Får ta en vår-tur dit sammen, så kan dere hjelpe meg å ta bilder 😀 haha

 • Reply Renate Alsvik 16/01/2017 at 11:00 pm

  Mulig! Systemet er ikke for alle. Det viktigste er at DU er fornøyd 🙂 Jeg tar på meg å si ja for oss begge her! Vårtur til Warszawa hadde vært sinnsykt morsomt! Og jeg stiller selvfølgelig opp som fotograf!! (Og ivaretar de immaterielle rettighetene dine 😉 )

  • Reply andreaskeland 17/01/2017 at 1:58 pm

   Ja, det er akkurat det! 🙂 Så kult! Vi får ta en vinkveld og planlegge litt utover våren. Hehe, ja, det setter jeg veldig pris på 😀 Trenger nok noen raske tips 😉

  Legg igjen en kommentar :)